Na predaj jedinečný 2izbový byt s veľkým balkónom v Detve

Na predaj jedinečný 2izbový byt s veľkým balkónom v Detve

117.000,- €

Štát: Slovensko
Okres: Detva
Mesto: Detva
Ulica: Štúrova

Vlastníctvo: osobné
Druh: 2-izbový byt
Typ: predaj - exkluzívne


Realitná spoločnosť REALLS Vám ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa, jedinečný dvojizbový byt na ulici Štúrova, ktorý vás očarí svojím nadštandardným prevedením a moderným vybavením. Tento byt o celkovej podlahovej ploche 61,82 m² sa nachádza na 4. poschodí a ponúka výnimočný komfort a útulnú atmosféru. Dispozícia bytu je skvele riešená – priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou (35 m²) poskytuje dostatok miesta na relax aj spoločenské chvíle. Samostatná spálňa (13,65 m²) je ideálnym miestom na oddych. Kúpeľňa (5,69 m²) vybavená rohovou vaňou vám poskytne súkromie a pohodlie. K tomu všetkému nechýba vstupná chodba, praktická technická miestnosť a veľkorysý zastrešený balkón (12,2 m²), kde si môžete vychutnávať chvíle oddychu s výhľadom na okolie.
Byt je pripravený k nasťahovaniu. Nové elektrické rozvody, rozvody vody, kanalizácie aj optické pripojenie vám zaručia moderný a bezstarostný život. Kuchyňa je vybavená zabudovanými spotrebičmi. Nízke prevádzkové náklady (80 € mesačne na kúrenie a elektrickú energiu)a 50€ zálohový predpis pre dve osoby sú ďalšou výhodou tejto nehnuteľnosti. Vlastný zásobník teplej vody a elektrický kotol napojený na ústredné kúrenie vám zabezpečí komfort a úsporu nákladov.
Bytový dom bol daný do užívania v roku 2011 a je vo výbornom technickom stave. K bytu prislúcha aj pivnica (3,46 m²), ideálna na skladovanie sezónnych vecí.
Tento byt je ideálny pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a nadštandardné bývanie v širšom centre mesta, kde všetko potrebné máte na dosah ruky.
Neváhajte a príďte si pozrieť tento jedinečný priestor.
Realitná spoločnosť REALLS je členom Združenia Realitných Kancelárií Slovenska a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkón12 m²
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené zPorotherm
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciaseverná

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti