Na predaj 1 izbový byt s balkónom v Teranoch

Na predaj 1 izbový byt s balkónom v Teranoch

39.500,- €

Štát: Slovensko
Okres: Krupina
Mesto: Terany

Vlastníctvo: osobné
Druh: 1-izbový byt
Typ: predaj - exkluzívne


Realitná spoločnosť Realls s.r.o. Vám ponúka na predaj vo výhradnom zastúpení 1-izbový byt s balkónom, ktorý prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Izby bytu sú situované juho-východ. Vymenené sú okná (drevené eurookná) so žalúziami, stupačky a merače vody. Rekonštrukciou prešli podlahy, kúpelňa a kuchyňa, aj spálňa. Úžitková plocha je cca. 24m2. K bytu patrí balkón a 2 pivnice. Bytový dom prešiel rekonštrukciou strechy, zateplením a obnovou fasády. Bytový dom má príjemné prostredie obklopené zeleňou. Nachádza sa v okrajovej časti obce s približne 600 obyvateľmi.
V prípade záujmu Vám rada ukážem uvedenú nehnuteľnosť s možnosť financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru v kombinácii s dofinancovaním rozdielu výberom z rôznych ponúk bánk. Poradenstvo je bezplatné.
Realitná spoločnosť Realls s.r.o. je členom ZRKS a riadi sa realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a bezplatnú ponuku financovania kúpy danej nehnuteľnosti, na základe našej spolupráce so všetkými bankami, pripravenú našim špecialistom.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Počet izieb1
Úžitková plocha24 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Zateplený objektáno
Oknádrevené
Orientáciajuhovýchodná

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti